Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 31 decembrie 2017

A dăruit din inimă: Un tânăr orădean, filmat când făcea cumpărăturile pentru o femeie a străzii

A dăruit din inimă: Un tânăr orădean, filmat când făcea cumpărăturile pentru o femeie a străzii (VIDEO) 
Sursa : ebihoreanul.ro 

"Un tânăr orădean a impresionat sute de oameni, după ce pe Facebook a fost postată o înregistrare video în care bărbatul face cumpărături pentru o femeie a străzii." - scrie Adiana Totorean.

"Bătrânica a intrat într-un magazin cu doar 10 lei la ea şi se uita printre rafturi. Văzând-o, tânărul o întreabă ce vrea să cumpere. "Săru-mâna, ce vreţi să luaţi? Haideţi că vă iau eu. Ce vreţi dumneavoastră, alegeţi", i-a spus bărbatul. Parcă ruşinată, femeia nu a vrut să-i ceară tânărului nimic. Abia la insistenţele acestuia i-a spus că vrea un iaurt şi nişte biscuiţi. "Nu, nu-mi luaţi două. Mie îmi ajunge unul", a replicat bătrânica, atunci când tânărul a luat din frigider două iaurturi.
Deşi băiatul i-a cerut de mai multe ori să mai spună de ce anume are nevoie, umilă, bătrâna a "suplimentat" lista doar cu o "bucăţică de brânzică" şi cu nişte apă.
De asemenea, ea i-a povestit că de 7 ani locuieşte pe străzi, după ce anterior a fost slugă la nişte "mafioţi ţgani" din zona Decebal, care o băteau: "Mă ştiu toate fetele de la piaţa Decebal, tanti care venea neagră, vânătă, cu ochii umflaţi". În final, tânărul filantrop i-a dat femeii şi 30 de lei, iar aceasta i-a luat la fel de umilă.
Tot articol : ebihoreanul.ro 

Gestul unor orădeni face înconjurul țării! Au făcut cumpărături pentru o femeie a străzii 
Sursa : bihon.ro 
Un orădean a impresionat internauții după ce a fost filmat în timp ce făcea cumpărături pentru o femeie a străzii, care „se uita printre rânduri. Avea doar 10 lei toti banii ei.” - scrie Jurnalul Bihorean. 

Pagina Dăruiește din Inima Facebook AICI ! 

Daruieste din Inima fényképe. 
"Am facut si noi cat am putut. 30 lei si niste alimente cat pt o masa modesta. I-am facut cazul cunoscut, iar acesta este ajutorul real pe care i l-am putut oferi. Povestea ei a devenit cunoscuta. Acum stii si tu, si nu mai poti sta nepasator. 
Dorim sa o ajutam mai mult, dar de unde resurse? Si noi suntem simplii oameni care traim in Romania. Dar aveti idee ce putem realiza daca suntem dispusi sa ne unim fortele si sa ii schimbam viata acestei femei? In anul care vine, vrei sa faci o fapta de suflet si un gest la care pana si ingerii sa priveasca impresionati? Ofera-i din putinul tau acestei bunicute. Fondurile stranse, i vor servi pentru achitarea unei chirii pentru tot parcursul anului care ne sta in fata. Sa ii fie acest 2018 mai frumos decat oricare altul pe care l-a petrecut adapostindu-se de frig prin salile de asteptare de la spital ori gari. Nu e atat de batrana pe cat tristetea din suflet i-o arata pe chip. Dorim sa ii cautam de lucru. Ar putea fi acea batranica amabila si zambitoare care sa spele scara blocului unde locuiesti ori bunicuta din piata care realizeaza la comanda vestute si botosei pentru copiii tai. Ar putea fi batranica cu care sa te intalnesti anul acesta in statia de autobuz si cu care ai putea povesti pana vine autobuzul, caci e dornica de a interactiona cu oamenii, iar pentru ca ai privi-o cu alti ochi fiind imbracata "normal", iti face placere prezenta ei. Este un om care merita mai multe de la viata aceasta. Merita sa aiba un acoperis deasupra capului, un job si prieteni. Vrei sa fii si tu unul dintre ei?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu