Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 13 iulie 2014

Directorul Răzvan Vonea, omul prin care fiul magnatului Micula urma să promoveze Bacalaureatul


Directorul Răzvan Vonea, omul prin care fiul magnatului Micula urma să promoveze Bacalaureatul. Cum era negociată promovarea examenelor
Directorul Razvan Vonea a fost arestat pentru 30 de zile
Fie că este vorba despre promovarea unui semestru şcolar, despre luarea unei note de trecere la teză, despre promovarea examenului de Bacalaureat sau despre obţinerea unui calificativ bun la inspecţia de grad, toate pot fi rezolvate cu câteva sute de euro. O demonstrează chiar Răzvan Vonea, directorul Colegiului Tehnic “Andrei Şaguna” din Oradea, arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor de dare de mită, luare de mită şi trafic de influenţă.
La începutul anului 2014 Răzvan Vonea a primit de la Ramona Bacter, şefa serviciului juridic din cadrul Universităţii din Oradea, 100 de euro și diferite produse, o sticlă de wisky și un pachet de cafea, lăsând-o să creadă că are influență asupra profesorului Bențe din cadru Facultății de Științe Economice Oradea și că își va exercite influența asupra profesorului și că îl va determina să o promoveze pe sora ei la examenul de la disciplina pe care profesorul o predă.
Teodora Iulia Hanciu, sora lui Bacter, este în prezent studentă în anul III la Contabilitate şi Informatică de Gestiune din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice de la Universitatea din Oradea.
Tot articol : voceatransilvaniei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu