Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

marți, 8 iulie 2014

Răzbunare ţigănească: 19 persoane reţinute pentru un scandal în Velenţa!

 
19 persoane au fost reţinute în noaptea de duminică spre luni în Arestul Poliţiei Bihor în urma unui scandal petrecut pe strada Seleuşului din cartierul Velenţa şi care a avut drept protagonişti mai multe familii de romi din zonă.
Incidentul a fost reclamat duminică pe numărul unic 112 în jurul orei 20, de mai mulţi martori, locuitori în zonă. "Potrivit sesizărilor primite, şi pentru care Poliţia bihoreană transmite mulţumiri opiniei publice, doi tineri de 22 respectiv 25 ani au fost atacaţi de un grup mare de persoane, înarmate cu obiecte contondente", a declarat, luni, BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, subcomisarul Alina Dinu.
Atacul a fost scurt. Agresorii, care au coborât din două autoutilitare, au tăbărăt pe băieţi cu pumnii şi picioarele, până când unul dintre ei şi-a dat seama că au greşit ţinta. Atunci au dispărut. N-au reuşit, însă, să ajungă departe căci, în urma apelului, la locul incidentului au descins în scurt timp mai multe echipaje de poliţişti şi mascaţi care, în scurt timp, i-au găsit pe atacatori.
"Au fost ridicate 26 de persoane bănuite că ar fi fost implicate în agresarea celor doi tineri orădeni, dar şi maşinile, respectiv armele albe pe care le-au avut asupra lor în momentul atacului, care au fost expertizate criminalistic", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei.
Tot articol : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu