Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

miercuri, 11 septembrie 2013

Bazinul Olimpic s-a redeschis

Închis din iulie, Bazinul Olimpic îi primeşte iar pe sportivi. Viceprimarul Ovidiu Mureşan, împreună cu şeful Administraţiei Imobiliare Oradea, Cristian Beltechi, şi cu şeful Clubului Sportiv Municipal Oradea, Florin Birta, au anunţat, marţi, într-o conferinţă de presă, că lucrările de renovări la bazin s-au încheiat.
La vizita jurnaliştilor, bazinul era deja umplut cu apă, făcându-se ultimele verificări vizavi de conţinutul de clor. Astfel, de marţi după amiază poloiştii de la CSM Digi Oradea intră în bazin, iar de miercuri dimineaţă, de la ora 5, au acces şi orădenii.
Începute în 23 iulie, lucrările au constat în vopsirea schelei metalice a bazinului, renovări vestiare, curăţare filtre şi sistem de ventilaţie, iar apoi în repararea liner-ului, adică a învelişului bazinului, care a fost înlocuit ori resudat. Petele de rugină ce se regăseau pe pereţii bazinului au dispărut acum. "De săptămâna trecută se lucrează la curăţenia generală, umplere şi filtrare a apei", a declarat Cristian Beltechi. Toate lucrările au costat AIO aproximativ 100.000 de euro.
Tot articol : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu