Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

sâmbătă, 21 septembrie 2013

Oraşul, la mila picamarelor

Constructorul pare că face legea pe şantierele programului Aparegio, din Centrul oraşului. În ciuda debandadei create în traficul rutier, Selina insistă să lucreze după programul propriu: trage reţelele principale de alimentare cu apă, acoperă gropile cu pământ şi se mută pe altă stradă. Nu asfaltează în ideea că va reveni ulterior, nu se ştie exact când, pentru a săpa din nou, pentru racordarea imobilelor la reţea. Lasă în urmă şosele cu aspectul şi utilitatea drumurilor de ţară.
„De ce nu termină şantierele începute, pentru a reduce debandada din trafic şi disconfortul riveranilor?” sau „De ce tolerează administraţia publică situaţia aceasta?” sunt întrebări pe care, cu îndreptăţire, şi le pun cei afectaţi.
Selina dă vina pe consultantul din proiect pentru întârzierea realizării racordurilor. În replică, acesta spune că reprezentanţii firmei mint şi că vina este exclusiv a constructorului. De la debutul lucrărilor, Selina a cerut modificarea soluţiei tehnice pentru racorduri dar pretenţia i-a fost refuzată de consultant
Tot articol : bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu