Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

marți, 7 noiembrie 2017

Primarul şi-a luat consilier din PPMT

Zatyko Gyula 

"Zatyko Gyula, lider local al Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania (PPMT), formaţiune apropiată de vederile politice ale lui Tokes Laslo, este cel mai nou membru în cabinetul de consilieri al primarului Ilie Bolojan." - scrie Cristina Ghilea.Tot articol: 

"Acesta se prezintă la muncă începând din 18 octombrie. Ne-a declarat că relaţia cu edilul liberal s-a înfiripat în urma mai multor discuţii după care Ilie Bolojan a apreciat că ar fi utilă contribuţia lui Zatyko în administrarea oraşului.

Proaspătul consilier ne-a spus că are între preocupări mediul economic şi industrial, ca inginer şi manager cu experineţă precum şi evenimentele culturale dedicate comunităţii maghiare şi administrarea şcolilor cu predare în limba maghiară. Consideră că îl recomandă orădenilor statutul său de oranizator al mai multor evenimente culturale, între care cel mai cunoscut este Zilele Sfântului Ladislau.
După ruptura de UDMR, apropierea dintre administraţia orădeană liberală şi PPMT s-a făcut simţită în mai multe sectoare, administrarea şcolilor şi organizarea de evenimente culturale pentru comunitatea maghiară sunt doar cele mai vizibile." 
Sursa : bihon.ro


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu