Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 5 noiembrie 2017

Proiectul noului terminal al Aeroportului, în imagini 3D

Proiectul noului terminal al Aeroportului, în imagini 3D Sursa: bihon.ro

"Apar imagini cu felul în care ar trebui să arate noul terminal al Aeroportului Oradea." - scrie Călin Corpaş.Tot articol :

"Potrivit reprezentanților UTI Grup – antreprenorul general, soluțiile vizează trei componente: terminalul nou, terminalul existent și delimitare parcări/drumuri. ,,Clădirea noului terminal va avea o suprafață de 2.915 metri patrați, înălțime de 7 metri și va fi dispusă pe un singur nivel. Este o compartimentare standard pentru un aeroport de asemenea dimensiuni”, spun reprezentanții UTI Grup, citaţi de agenţia de ştiri CJ Bihor.

3banda
Noul terminal va deservi partea de plecări pe rute interne, în timp ce la terminalul vechi, reabilitat în urmă cu câţiva ani, se reconfigurează fluxul de pasageri. Vor exista două spații amenajate pentru check-in, aparat pentru scanare corporală, bagaje de mână și pentru bagaje de cală. La prezentare au participat și directorul Aeroportului, Gheorghe Pașc, dar și președintele Consiliului de Administrație, Bimbó Szuhai Tibor.
3cozi
În această perioadă, constructorul lucrează la organizarea de șantier. Licitația pentru proiectarea și execuția obiectivului ,,Construire, extindere şi modernizare terminale de pasageri la Aeroportul Oradea” a fost câștigată de asocierea UTI Grup S.A.-Eldiclau S.R.L.
3intrare
Costurile investiției se ridică la 22 milioane lei, bani acoperiți în proporție de 75% de Guvern, din bugetul statului. Aeroportul Oradea a contractat un credit în valoare de 6,7 milioane lei (constribuție proprie în cadrul proiectului), garantat de Consiliului Județean Bihor."
Sursa : bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu