Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 4 mai 2014

Dublează camerele de filmat în Oradea

Popa şi Bolojan, un nou acord 
Se dublează camerele video din oraş şi dotează şi maşinile Poliţiei.
Un anunţ făcut din partea primilor doi oameni ai oraşului – primarul Ilie Bolojan şi şeful Poliţiei Bihor, chestor de poliţie Liviu Popa – e în măsură să îi ţină pe răufăcători şi mai departe.
Într-o conferinţă de presă de la sediul Poliţiei Bihor, cei doi au anunţat că până la finele anului în curs vor dubla numărul camerelor de filmat din marile zone ale Oradiei. Astfel, cu încă 62 de camere cât mai trebuie să se monteze, Oradea va avea 214 aparate de filmat în multe zone dens populate, cu pericol mai mare de a se produce evenimente nedorite.
Cei doi au anunţat şi că prin Administraţia Imobiliară Oradea, s-a bugetat suma de 110.000 euro numai pentru cumpărarea de camere video ce vor fi montate pe 17 maşini ale Poliţiei Locale şi Poliţiei Bihor şi pe întreţinerea lor. Bolojan a explicat că e mai eficient astfel să dotezi cele două poliţii decât să se mai facă 50 de angajări la Poliţia Locală. Primarul a subliniat că Poliţia Locală e coordonată de Poliţia Naţională, reprezentată de Poliţia Bihor şi că poliţiştii locali se ocupă de problemele secundare, dar care îi ajută pe colegii de la Poliţia Bihor.
Bihorul se află pe 38 – 39 la gradul de pericol din ţară, a confirmat chestorul Liviu Popa.
Iata si cateva evenimente surprinse de camerele de luat vederi amplasate in Oradea.
Sursa : bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu