Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 4 mai 2014

Magazinul Crişul la 35 de ani

Imagini de la aniversare 
Unii, cei mai în vârstă îl ştim de pe vremea lui Ceauşescu. De aici ne făceam cumpărăturile la începerea şcolii, când aveam un eveniment important sau când căutam mai multe produse în acelaşi loc. Era singurul magazin universal din Oradea.
Magazinul Crişul, Crişul Supermarket Oradea, cum este cunoscut acum, a sărbătorit 35 de ani de când primii clienţi i-au trecut pragul. Reprezentanţii magazinului au ţinut să marcheze evenimentul alături de o parte din primii angajaţi şi a societăţilor comerciale care îşi desfăşoară activitatea aici, în prezent.
Încă mai sunt persoane care muncesc de 35 de ani în această unitate. Cel mai vechi chiriaş al magazinului are peste 20 de ani. Centrul comercial are câţiva mari chiriaşi: Universal 91, Domo, 3G, Mc Donald’s Staff Collection. În prezent, magazinul are o suprafaţă de 18.370 metri pătraţi dispusă şapte nivele. În 2008 a fost terminată investiţia în noul corp de clădire care se întinde pe o suprafaţă de 1.005 metri pătraţi.
Magazinul este monitorizat printr-un program Building Management System realizat de Honeywell, care permite monitorizarea centralei termice pe gaz de 500 KW, a sistemului de ventilaţie complet înlocuit cu centrale CIAT Franţa.

Proiecte

Pentru viitor există un proiect avizat pentru modernizarea piaţetei pe o suprafaţă de 1.802 metri pătraţi. De asemenea, sunt amenajate 150 de locuri de parcare în jurul magazinului. Pentru viitor există un proiect de realizare a unei parcări supraterane de 406 locuri (pe o suprafaţă de 1.905 mp) în imediata vecinătate a complexului comercial.
Sursa : bihon.ro 
Harta



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu