Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

luni, 19 mai 2014

Mihaela Bodonea, sefa Partidului Verde Bihor a fost retinuta de DNA

Mihaela Bodonea, sefa Partidului Verde Bihor a fost retinuta de DNA
Procurorii DNA au propus-o pentru arestare preventivă pe şefa Partidului Verde Bihor, Bodonea Mihaela.
Procurorii DNA Oradea au reţinut-o, duminică, pentru 24 de ore, pe Bodonea Mihaela, preşedinte al Partidului Verde (PV) Bihor, prezentând-o instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Portrivit DNA, în preambulul alegerilor europarlamentare din 25 mai, inculpata, ca preşedinte al PV Bihor, ar fi pretins şi acceptat 11.010 euro, de la un denunţător, reprezentant al unui alt partid politic.
Suma ar fi fost solicitată în scopul distribuirii a 325 de locuri, (reprezentând 50% din numărul total al secţiilor de votare din judeţul Bihor), care i-au revenit PV Bihor, în urma tragerii la sorţi de la Biroul Electoral Judeţean Bihor) pentru membrii partidului denunţătorului.
În prealabil, denunţătorul a discutat pe această temă cu reprezentanţii unui alt partid, care i-au comunicat că toate locurile alocate lor în comisiile secţiilor de votare, fuseseră distribuite, în urma unei înţelegeri, către PV Bihor.
Listele pentru comisiile secţiilor de votare, urmau a fi depuse la Biroul Electoral Judeţean până ieri, 18 mai.
„Pe 17 mai , inculpata a primit efectiv, de la martorul denunţător, 6.500 euro, în schimbul a 192 de locuri în comisiile de supraveghere a unor secţii de votare din Bihor. Cu aceeaşi ocazie, inculpata a promis că, în perioada imediat următoare, va mai atribui, în schimbul sumei de 150 lei/loc, încă cel puţin 100 de locuri de membri în comisiile de supraveghere a secţiilor de votare, împrejurare în care procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, a mai transmis DNA.
Sursa : bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu