Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

luni, 7 aprilie 2014

Adrian Tărău, în vizor: Anchetă penală privind "trânteala" drepturilor TV ale Ligii de Fotbal

 
Politistii fac, luni, 11 perchezitii in Bucuresti si Ilfov, printre care si la locuinta lui Mitica Dragomir si la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, intr-un dosar privind vanzarea drepturilor de televizare a unor meciuri din liga I de fotbal. Sunt vizate sapte persoane suspectate de evaziune, delapidare si spalare de bani, cu un prejudiciu de trei milioane euro.
Printre cei vizaţi se numără şi controversatul afacerist orădean Adrian Tărău, care ar fi mijlocit tranzacţiile ca împuternicit al patronului RCS-RDS Zoltan Teszari, cu care se află în relaţie de prietenie. De altfel, Tărău a recunoscut public implicarea în afacere, dar a negat că ar fi încasat vreun ban pe seama ei.

Tărău, pentru Teszari

Potrivit redactorului sef al Gazetei Sporturilor, Catalin Tolontan, oamenii legii fac perchezitii chiar la locuinta fostului sef al LPF, Mitica Dragomir. "Din informatiile Gazetei Sporturilor perechezitiile au loc la sediul Capital Properties, sediul LPF si la Dumitru Dragomir acasa. Nu se fac perchezitii la RCS-RDS si DIGI", a precizat Tolontan la Realitatea TV.
Din cate se pare, prejudiciul despre care se vorbeste ar fi un comision pentru vanzarea drepturilor TV. Pe 1 iulie 2011, Gazeta a descoperit ca firma care a luat comisionul de 5% - adica 2,25 milioane de euro - de la Liga pentru vanzarea drepturilor TV este Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, in prezent administrator al NIS Petrol, apropiat al oradeanului Adrian Tarau, prietenul lui Zoltan Teszari, patronul RCS-RDS. 
Tot articol : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu