Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

marți, 29 aprilie 2014

Aleşii bihorenilor nu vor să ştie ce-a făcut Kiss cu terenurile judeţului. Un consilier: "Am gura fermoar!"

Consilierii judeţeni nu au nici cea mai mică intenţie de a-l supăra pe vicepreşedintele CJ Bihor Alexandru Kiss.
Reuniţi marţi dimineaţă în prima şedinţă după anunţul făcut miercurea trecută de DNA Oradea cu privire la începerea urmăririi penale împotriva lui Kiss (pentru că, printre altele, ar fi "trântit" vânzarea terenurilor pe care judeţul le primise de la Ministerul Apărării Naţionale pe amplasamentul unor foste unităţi militare din Calea Armatei Române şi din Calea Aradului în favoarea firmei Selina, producând patrimoniului judeţului un prejudiciu de 8,6 milioane euro), aleşii bihorenilor au fost neplăcut surprinşi de întrebareaBIHOREANULUI dacă vor cere o informare din partea conducerii CJ despre situaţia juridică actuală a terenurilor şi eventuala reparare a prejudiciului.
"Veţi cere conducerii Consiliului Judeţean o informare privind modul în care au fost înstrăinate aceste terenuri, evaluarea preţului de vânzare, suprafeţele vândute din totalul deţinut, stabilirea preţului, prezentarea contractului şi alte detalii?", a fost întrebarea pusă de reporter mai multor consilieri judeţeni.
"Nu am discutat la partid dacă vom cere sau nu această informare. Probabil că vom discuta", a declarat Dorel Dume, reprezentant al grupului PDL în Consiliul Judeţean, în timp ce colegul său mai tânăr, Bogdan Manafu, a preferat, pur şi simplu, să tacă. "Şi tăcerea este un răspuns", a "tradus" Dume mesajul acestuia.
Tot articol : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu