Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

duminică, 27 aprilie 2014

Concert pe-o voce: Şi Keviep consideră că acuzaţile DNA au "motive politice"

 
La o zi după ce DNA a anunţat că este cercetat pentru spălare de bani în dosarul deschis pe numele vicepreşedintelui CJ Bihor Alexandru Kiss, Miklóssy Ferenc, administratorul firmei Keviep, cea care deţine groapa de gunoi a Oradiei, a reacţionat afirmând, asemeni colegilor săi de anchetă, că dosarul e făcătură politică. "Suspiciunea este total absurdă", susţine el.
"Acuzaţia adusă împotriva societăţii Keviep Kft. o considerăm a fi creată pe motive politice, care este lipsită în totalitate de adevăr şi nefondată, şi astfel le (!) refuzăm pe deplin", arată un comunicat transms vineri după amiază în numele lui Miklóssy, care e totodată şi preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie din Debreţin.
Amintind că suspiciunea se referă la atribuirea de către Primăria Oradea a contractului pentru depozitul ecologic de deşeuri, procedură derulată în anul 2003, Miklóssy susţine că de fapt "corectitudinea hotărârii este dovedită de faptul că depozitul de deşeuri de atunci funcţionează în mod optim şi eficient, Keviep Kft. a investit în acest obiectiv 13 milioane de euro, prin aceasta îndeplinindu-şi toate obligaţiile contractuale", astfel că "în Oradea funcţionează depozitul cel mai modern şi cel mai eficient al ţării".
Tot articol : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu