Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

joi, 3 aprilie 2014

„Apa termală şi gazele nu fac casă bună”

„Apa termală şi gazele nu fac casă bună” 
Directorul IGR nu înţelege cum licenţele ANRM se pot suprapune şi crede că exploatarea hidrocarburilor reprezintă un pericol în Felix şi 1 Mai.
Jurnal Bihorean: Se pun tot mai mult în antiteză tipurile de energie verde pe care le poate dezvolta România şi măsura în care este oportună exploatarea hidrocarburilor – ţiţei, gaze, inclusiv gaze de şist – în mai multe zone din ţară. Cum consideraţi că ar trebui să se poziţioneze România, din această perspectivă, mai ales că tensiunile sociale legate de anumite tipuri de exploatări sunt în creştere.
Marcel Mărunţiu: Nu putem să punem în conflict utilizarea unor anumite tipuri de resurse. Trebuie să ne gândim ca acelea care există, indiferent din ce categorie sunt, trebuie utilizate, dar raţional. Acolo unde beneficiile sunt mai mari din utilizarea energiei geotermale, utilizăm energia geotermală. Acolo unde beneficiile sunt mai mari utilizând combustibilii fosili, indiferent de ce tip, vom folosi acei combustibili fosili. Rămâne până la urmă să apreciem valoarea economică şi posibilităţile reale de dezvoltare pentru diversele tehnologii.
Tot articol : bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu