Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

miercuri, 26 iunie 2013

A terminat lucrările la Pasajul Vulturul Negru

Lucrările la Pasajul Vulturul Negru vor "jumuli" de bani firma Marconst Marghita. Constructorul a notificat marţi Primăria cu privire la încheierea lucrărilor, cu o săptămână peste termenul limită de predare a acestora, stabilit pentru 15 iunie. Pentru că termenul limită a căzut într-o zi nelucrătoare, acesta fost decalat pe 17 iunie.
"Am luat măsuri pentru întrunirea comisiei de recepţie şi cel mai probabil ne vom deplasa, vineri, la faţa locului împreună cu reprezentanţii Inspectoratului de Stat în Construcţii", a declarat viceprimarul Mircea Mălan.
Deşi angajaţii Marconst făceau încă ultimele retuşuri, marţi dimineaţă porţile care permit accesul în pasaj erau deschise, iar trecătorii puteau circula în voie.
Marconst Marghita şi-a adjudecat în vara anului trecut lucrările de reabilitare a pasajului, inclusiv cu reţele de utilităţi, iluminat arhitectural şi mozaicul de pe pavaj pentru 2,5 milioane lei. Potrivit contractului, la această sumă, municipalitatea va aplica penalităţi de 1% pe zi de întârziere, ceea ce înseamnă 5.600 euro, zilnic.
Până marţi, când a anunţat Primăria de încheierea lucrărilor, Marconst acumulase deja penalităţi de 33.600 euro. Având în vedere că proiectul de reabilitare a pasajului Vulturul Negru este finanţat din bani europeni, penalităţile nu vor constitui venit la bugetul local, ci vor fi rambursaţi finanţatorului.
Sursa : ebihoreanul.ro 






Sursa :  ebihoreanul.ro 

Până cănd ţine ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu