Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

vineri, 21 iunie 2013

Un nou început la FC Bihor

Noul proiect care se doreşte a fi implementat la FC Bihor a fost anunţat joi într-o conferinţă de presă. Preşedintele Şerban Morcan a prezentat staff-ul tehnic alcătuit din Gheorghe Ghiţ (37 de ani) şi secundul Călin Cheregi (38 de ani). Doi antrenori tineri care au misiunea să facă o nouă echipă formată preponderent din bihoreni.
„Este un proiect ambiţios care se va concentra pe bihoreni şi jucători crescuţi în Centrul nostru de copii şi juniori. Lângă fotbaliştii experimentaţii care doresc să se întoarcă acasă vom coopta copii de la FC Bihor II şi centrul de copii. Pentru acest proiect avem susţinerea Primăriei şi a Consiliului Judeţean”, a precizat Morcan, care ieri a împlinit 31 de ani.
„Sper să fie o zi norocoasă pentru el ca şi conducător la FC Bihor cât şi pentru microbiştii bihoreni, care aşteaptă mai mult de la noi. Începem un nou proiect în care credem. Aceşti băieţi tineri au ocazia să demonstreze că se poate în condiţiile unui buget de salarii diminuat cu 40%”, a completat Dumitru Voloşeniuc, membru AGA din partea Consiliului Judeţean.
Tot articol la bihon.ro
Hai Bihorul !!! În liga 2? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu