Vizitaţi pe oraşul Oradea !

Vizitaţi pe oraşul nostru Oradea prin Google Street View ! Faceţi un click la instantstreetview.com !Bine aţi venit !

marți, 18 iunie 2013

Bolojan decorat de Casa Regală

În numele Majestăţii Sale Regele Mihai, Principesa Margareta a decorat, duminică, la Castelul Peleş, mai multe personalităţi din România.
Printre cei decoraţi s-a numărat şi primarul Oradiei, Ilie Bolojan, care a primit Ordinul Coroana României în grad de Cavaler.
Potrivit motivaţiei care a însoţit decoraţia, edilul a fost recompensat pentru buna gospodărire a Oradiei de-a lungul primului mandat de primar, eficientizarea serviciilor publice în perioada în care a ocupat funcţia de de secretar general al Guvernului, precum şi pentru promovarea valorilor monarhice cu trimitere la amplasarea în Piaţa Ferdianand din Oradea a statuii Reginei Maria.
"A fost onorant şi emoţionat. Când eşti într-o sală în care ştii că s-au luat decizii importante pentru România, aşa cum este Sala de Onoare, e greu să nu te atingă. Asta cu atât mai mult cu cât decernarea s-a făcut în mai multe sesiuni, iar eu am fost invitat alături de oameni care au făcut ceva în viaţă, care au în spate o carieră, precum Lucia Hossu Longin sau Margareta Pîslaru", a declarat primarul Ilie Bolojan.
Sursa : ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu